• Franeker | 0517-395225 | Harlingen | 0517-431224
Je zoekresultaten

Werken bij Van der Wal

Versterking gezocht!

Er gaat hier intern e.e.a. verschuiven, en daardoor kunnen we versterking van de binnendienst gebruiken. We zoeken daarvoor een enthousiaste duizendpoot (fulltime). Het betreft een representatieve, grotendeels secretariële functie, waarbij je als steun en toeverlaat voor onze makelaars en de rest van het team fungeert.

Je taken bestaan o.a. uit het beantwoorden van de telefoon, agendabeheer, contact met onze opdrachtgevers, het verstrekken van informatie aan belangstellenden, het opmaken van contracten, brochures, dossierbeheer en het uitwerken van taxatierapporten.

Kortom: jij zorgt er voor dat alles op kantoor op rolletjes loopt! Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Je zult werken in een gezellig team, waarin flexibiliteit en collegialiteit vanzelfsprekend is.

Wat breng je mee?

Werkervaring en inzet zijn belangrijker dan een waslijst aan diploma’s.

Voor deze functie is belangrijk dat je flexibel bent, graag initiatief neemt, uitstekend de Nederlandse taal beheerst (en als je ook nog Fries verstaat en spreekt: helemaal fijn), stressbestendigheid en accuratesse jouw eigenschappen zijn, bij voorkeur bekend bent in de regio, goed thuis bent op de computer en social media, bij voorkeur ervaring hebt in een soortgelijke baan en ook nog kunt werken met Realworks, dan ben JIJ misschien wel onze nieuwe collega!

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden je een keurig salaris, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een ambitieuze, ondernemende en moderne werkomgeving met kansen voor degenen die dat waar kunnen maken, en vooral een leuke, jonge, dynamische en collegiale werksfeer.

Herken jij je in dit profiel? Dan ontvangen we graag je brief met CV en pasfoto! Solliciteren kan via de sollicitatie button op onze site, of mail naar janneke@vdwalmakelaars.nl.

0517-395225

Pin It on Pinterest